Altres Serveis

Acupuntura

Com a prevenció i tractament de patologia digestiva, ginecològica, neurològica… també per tractar l’insomni, infertilitat, angoixa, menopausa…

El millor tractament és sempre la prevenció. I sino, recomanem començar qualsevol tractament quant abans millor; garanteix una milloria més ràpida dels símptomes i evita la cronicitat.

Lloguer d’aparells de magnetoteràpia i electroteràpia

En determinats casos, aconsellem tractament amb electroteràpia o magnetoteràpia. I si el tractament cal fer-lo a diari, oferim la possibilitat de llogar l’aparell necessari per realitzar el tractament a casa, evitant així desplaçaments. Des del sofà de casa, a l’hora que et vagi millor, en pijama i mentres mires la tele!

  • La magnetoteràpia consisteix en l’aplicació de corrents electromagnètiques en zones de dolor o sobre una lesió, ja sigui de tipus muscular, articular, nerviós o ossi. Està especialment indicada en edema ossi, fractures, artrosi, osteoporosi…
  • La electroteràpia o “corrents” les aconsellem per tractar el dolor, ja sigui després d’una lesió o patologia de l’aparell locomotor (lumbalgia, esquinços, després d’una intervenció quirúrgica…) com en lesions dels nervis (axonotmesis, lesions dels nervis perifèrics…)

Distribuïdors d’aparells d’electroteràpia

A més, som distribuïdors d’aparells d’electroteràpia de la marca Compex, Cefar i Chattanooga.

Si el que necessites és comprar un aparell per tractar el dolor o un electroestimulador, no dubtis en consultar-nos; t’assessorarem a l’hora de triar el model més adequat. També tenim electrodes a la venda de diferents mides.

distribució d'aparells d'electroteràpia

Atenció domiciliària

Per aquelles persones que no puguin desplaçar-se a la consulta per dificultats de mobilitat oferim la possibilitat de realitzar el tractament a domicili (només Taradell i Santa Eugènia de Berga).

Com et puc ajudar?