Altres Serveis

Lloguer d’aparells de magnetoteràpia i electroteràpia

En determinats casos, aconsellem tractament amb electroteràpia o magnetoteràpia. I si el tractament cal fer-lo a diari, oferim la possibilitat de llogar l’aparell necessari per realitzar el tractament a casa, evitant així desplaçaments. Des del sofà de casa, a l’hora que et vagi millor, en pijama i mentres mires la tele!

  • La magnetoteràpia consisteix en l’aplicació de corrents electromagnètiques en zones de dolor o sobre una lesió, ja sigui de tipus muscular, articular, nerviós o ossi. Està especialment indicada en edema ossi, fractures, artrosi, osteoporosi… Té efectes antidolor, antiinflamatoris, miorrelaxants, antiedema…
  • La electroteràpia analgèsica o “corrents”, les aconsellem per tractar el dolor, ja sigui després d’una lesió o patologia de l’aparell locomotor (lumbalgia, esquinços, després d’una intervenció quirúrgica…) com en lesions dels nervis (axonotmesis, lesions dels nervis perifèrics…)
  • La electroestimulació (mal coneguda com a “gimnàsia passiva”), està recomanada en casos d’atrofia muscular, que pot ser aguda (després d’una lesió, intervenció quirúrgica, o periode d’enllitament) o crònica (en patologies que provoquen debilitat muscular).

Distribuïdora d’aparells d’electroteràpia

Sóc distribuïdora d’aparells d’electroteràpia de la marca Compex, Cefar i Chattanooga.

Si el que necessites és comprar un aparell per tractar el dolor o un electroestimulador, no dubtis en consultar-nos; t’assessorarem a l’hora de triar el model més adequat.

També tenim electrodes a la venda de diferents mides, així com accessoris (cables o bateries).

distribució d'aparells d'electroteràpia

Atenció domiciliària

Per aquelles persones que no puguin desplaçar-se a la consulta per dificultats de mobilitat o desplaçament, oferim la possibilitat de realitzar el tractament a domicili (consultar disponibilitat segons població).

Rehabilitació post-quirúrgica, post-ictus, patologies neurològiques o d’equilibri, dificultats a la marxa…

Servei subjecte a un increment de la tarifa segons distància.

Com et puc ajudar?